Toshiba varmepumpe


Warning: Undefined variable $customprofilefield in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 66

Warning: Undefined variable $display_google_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_facebook_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_twitter_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_youtube_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_linkedin_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_pinterest_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $html in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/Disclaimer/sponsorposts.php on line 29

Toshiba er en mastodont ikke alene indenfor forbrugerelektronik, men også varmepumper. Udover Panasonic er Toshiba den mest populære producent i Danmark, og især deres luft til vand varmepumper nyder stor popularitet i befolkningen. Toshiba er lig med kvalitet til en alt taget i betragtning billig pris.

en varmepumpe hænger på en mur
Overvej en varmepumpe og spar på din varmeregning.

SimpelEnergi.dk anbefaler:

Få 3 tilbud på varmepumpe inklusive levering:

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige montører.

Montørerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig. Find den billigste Mitsubishi varmepumpe.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

Servicen leveres af Tjenestetorvet.

Toshibas varmepumper forhandles i Danmark i versioner tilpasset det danske klima. En dansk varmepumpe og en sydeuropæisk varmepumpe er to slet ikke identiske ting – men en Toshiba varmepumpe solgt i Danmark er fra starten af indstillet til at udvinde varme af ellers ikke lige varm luft. Du sparer derfor penge allerede fra førstedagen ved installationen.

Mængden af penge, du kan spare, afhænger af, hvordan du lige nu opvarmer dit hjem. Kommer du fx fra en alt andet end økonomisk opvarmningsform som fx et oliefyr eller almindelig elvarme, kan du regne med at skære omkring 60 % af din varmeregning. Der er altså tale om mange tusinde kroner, ofte tæt på et tocifret niveau, du kommer til at spare alene ved installering af varmepumpen.

Og når vi snakker om installering er det værd at huske, at 30 % af udgiften til installation kan fratrækkes i skat. Spørg din udsete installatør eller montør for at få flere detaljer herom.

Prisen på en Toshiba varmepumpe

Toshiba er ikke blandt de billigste producenter af varmepumper. Regn med at skulle investere mellem 15.000 kr. og 20.000 kr. for at få en Toshiba varmepumpe, der kan klare en væsentlig del af varmeregningen og bare spiller. Det er muligt at finde billigere modeller hos producenter som fx Mitsubishi, men man betaler ekstra for den kvalitet, der medfølger hos Toshiba.

Hvad man betaler for med en Toshiba varmepumpe er lavere støj, et højere COP-tal (effekttal) og en længere levetid. Slet og ret. Man får ofte, hvad man betaler for – og når man her giver et par tusinde mere, kommer den investering også mange gange hjem i forhold til besparelse.

Du har mulighed for at spare penge på din varmepumpe fra Toshiba eller andet anerkendt mærke ved at benytte tilbuddet, vi i samarbejde med Tjenestetorvet har opstillet her på siden. Fremgangsmetoden med tilbuddet er følgende:

  1. Du klikker ind på dette link og udfylder spørgeskemaet. Spørgeskemaet tager vel nok omkring 10 minutter at udfylde og handler om din bolig, dit behov for renere og billigere energi og lidt ekstra information.
  2. Dine informationer sendes ud til potentielt interesserede firmaer, der herefter har mulighed for at byde på opgaven. Du vil få 3 tilbud.
  3. Vælg det billigste eller det bedste af de 3 tilbud og nyd, at du så har sparet op til flere tusinde kroner og mange timers arbejde, kontra hvis du selv skulle have hentet alle tilbuddene ind.

At bruge linket herover er ganske gratis og uforpligtende. Du har derved intet at tabe, men en rigtigt god pris på en Toshiba varmepumpe at vinde ved at benytte dig af muligheden.

Hvad du ellers bør vide

En Toshiba varmepumpe kan, som pumper af andre producenter, udmærket støje en smule. Sørg derfor for at tale med installatøren om det bedste sted at placere pumpen og hvordan støjen kan reduceres. Du vil ikke i dit daglige liv blive generet af din pumpe.

En varmepumpe kan kombineres med et jordvarmeanlæg. Idéen med at gøre dette er, at jordvarmen sender varme ind i huset, opvarmet fra den oplagrede solvarme i jorden, som varmepumpen herefter overtager og distribuerer. Det kræver en større investering at få såvel en varmepumpe som et jordvarmeanlæg på plads, og Toshiba skaber ikke selv jordvarmeanlæg til salg i Danmark – men det kan lade sig gøre, især hvis du er villig til at skifte over til fx Danfoss eller Bosch varmepumper.

Jurastuderende på Aarhus Universitet og interesseret i vedvarende samt bæredygtig energi. Læs mere om mig her.

Halfdan – who has written posts on Simpel Energi.


No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.