Danfoss varmepumpe


Warning: Undefined variable $customprofilefield in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 66

Warning: Undefined variable $display_google_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_facebook_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_twitter_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_youtube_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_linkedin_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_pinterest_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $html in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/Disclaimer/sponsorposts.php on line 29

Danfoss er en dansk familievirksomhed, der er kendt for produktion af især termostater til radiatorer. Danfoss producerer dog også nogle af de bedste varmepumper på det danske marked. Ønsker du dansk kvalitet over alt, er det svært at komme udenom virksomheden fra Nordborg – en Danfoss varmepumpe er på langt sigt en glimrende investering, da effekttallet er højere end ved en billigere varmepumpe.

en varmepumpe hænger på en mur
Overvej en varmepumpe og spar på din varmeregning.

SimpelEnergi.dk anbefaler:

Få 3 tilbud på billig varmepumpe

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige montører.

Montørerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig. Find den billigste Danfoss varmepumpe.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

Danfoss er kendt for at sætte kvalitet over prisen på deres varmepumper. Et eksempel på dette er, at topmodellerne (dem, der koster omkring 20.000 kr. i ren anskaffelse) kan producere varme til hjemmet selv når temperaturen er nede omkring -20 grader. Den danske vinter er hård, men minus 20 grader opnår vi meget sjældent, og din Danfoss varmepumpe kan derfor varme hjemmet op både sommer, efterår, vinter og forår.

Derudover kan du med en moderne varmepumpe fra Danfoss se frem til at drage fordel af elektroniske ekspansionsventiler, behovsstyrede ventilatorer og den såkaldte intelligent Opti-funktion, der løbende optimerer varmeanvendelse, der er taget fra Danfoss jordvarmeanlæg. Ved at bruge teknologi fra såvel deres livslange erfaring med udvikling af andre apparater, herunder altså jordvarmeanlæg, har Danfoss en teknologisk fordel kontra andre og billigere konkurrenter.

Med Danfoss kan du naturligvis investere i begge typer varmepumper:

Luft til vand – Opvarmer vand ved hjælp af den oplagrede solvarme i luften. Det nyeste luft til vand-varmepumper fra Danfoss kommer ydermere med el-opvarmede drypbakker og mulighed for tilslutning til eksterne varmtvandsbeholdere.

Luft til luft – Få et behageligt indeklima med opvarmet luft og en tempereret temperatur, alt sammen ved hjælp af et luft til luft varmepumpe fra Danfoss. Dette er den most solgte type varmepumpe fra den danskejede virksomhed.
Prisen på en Danfoss varmepumpe

Pris for Danfoss varmepumpe

Som nævnt finder du ikke den billigste varmepumpe, når du vælger Danfoss som producent. Til gengæld får du høje effekttal og meget fornuftige tal set over en lang periode. En Danfoss varmepumpe koster lidt mere her og nu, men på langt sigt kan det vise sig den billigste løsning.

Regn med ikke at skulle betale under 15.000 kr. og sandsynligvis omkring 20.000 kr. for en større varmepumpe inklusive installation.

Du har mulighed for at spare ekstra penge, når du skal ud at finde en installatør / montør af din Danfoss varmepumpe:

Øverst i dette indlæg har vi i en stribet boks et tilbud sammen med Tjenestetorvet. Med dette tilbud er det muligt at få op til 3 tilbud på ens kommende varmepumpe ved at udfylde et skema om ens behov. Dette samlede skema, der vel tager omkring 10 minutter at udfylde, sendes herefter til potentielt interesserede virksomheder i nærområdet, der herefter kan byde ind med en pris. Du får til sidst 3 priser på din Danfoss varmepumpe, og så kan du ellers bare vælge det billigste.

Du sparer masser af tid og er sikker på ad denne vej at finde den billigste varmepumpe. Samlet set en god forretning og det koster gratis at bruge formularen.

Andet om varmepumper

Des mere du betaler for din varmepumpe, des mindre støjer den også. Billige varmepumper støjer en hel del, og bor du meget tæt på dine naboer bør du overveje, om du kan være investeringen i så billig en varmepumpe bekendt.

Danfoss er blandt de 3 mærker i Danmark, der mere and andre står for kvalitet. De to andre mærker, du også med fordel derfor kan overveje, er Panasonic og Bosch. Fælles for alle tre er, at man betaler et par tusinde kroner mere til at starte med, men til gengæld får man også en på langt sigt mere økonomisk varmepumpe. Det er investeringen værd.

En Danfoss varmepumpe kommer ofte med en kalenderfunktion. Pointen hermed er, at varmepumpen bliver intelligent og kan tilpasses brugeres specielle behov. Undgå at spilde varme i fremtiden.

Varmepumpe kan naturligvis omstilles til at blive en “kuldepumpe”, hvis vi pludseligt får en dejlig varm dansk sommer. I så fald har du pludseligt aircondition i hjemmet. Omstillingen er nem og tager blot et par sekunder, og så skaber varmepumpen i stedet for varm luft nu koldt luft til spredning i et overophedet hjem.

koldt vejr og sne i aarhus
Selv i koldt vejr kan din luft-til-vand-varmepumpe udvinde varme.

Der er tale om ren Plug & Play-installation. Hvis der er plads, og den eksisterende VVS-struktur tillader det, skal varmepumpen blot kobles til, og så er den klar til at køre. Installationsudgiften bliver aldrig noget at bekymre sig om.

Danfoss producerer nogle af verdens bedste termostater, jordvarmeanlæg og varmepumper – og erfaringen fra de andre produkter bruges til at skabe en produktserie defineret ved kvalitet, hvad end produktet reelt er. Sådan er det også med Danfoss’ varmepumper, der på mange måder lige er et skridt bedre, end hvad konkurrenterne kan tilbyde.

Jurastuderende på Aarhus Universitet og interesseret i vedvarende samt bæredygtig energi. Læs mere om mig her.

Halfdan – who has written posts on Simpel Energi.


No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.