Om Halfdan Timm

Simpelenergi.dk er skabt og drevet af Halfdan Timm.

Jeg er jurastuderende på Aarhus Universitet med en “fritids”-interesse for at skabe hjælpsomme websider. SimpelEnergi.dk, et projekt, der udspringer af min interesse for vedvarende energi, er et eksempel herpå.

Du er naturligvis velkommen til at skrive til mig med spørgsmål eller kommentarer her på siden. Det kan ske på kontaktformularen herunder.

SimpelEnergi.dk v/ Halfdan Timm

Finsensgade 67, 3.tv.

8200 Aarhus N

halfdan@halfdantimm.dk

Du kan finde mig på følgende platforme:

Jeg, Halfdan Timm, kan tilføjes på Google + her.

Udover SimpelEnergi.dk beskæftiger jeg mig også – blandt andre ting – for bogføring. Det skriver jeg om her.

Jurastuderende på Aarhus Universitet og interesseret i vedvarende samt bæredygtig energi. Læs mere om mig her.

Halfdan – who has written posts on Simpel Energi.


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
Om Halfdan Timm, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

One Response to Om Halfdan Timm

  1. Thomas Schmdit november 7, 2012 at 6:28 pm #

    Det var da en rigtig god interesse. 🙂 Har du lyst til at skrive om LED-pærer må du gerne spørge om lidt råd og tips. Vi kan også være behjælpelige med en lille guide. Hvis LED-pærer er helt nyt for dig så kan du læse det grundlæggende i vores lille guide: xn--diodepre-o0a.dk/content/6-ledguide eller evt. se vores informationsvideo: xn--diodepre-o0a.dk/content/11-led-videoer.

    Vi kan prale med at have sparet i omegnen af 5 GWH i samarbejde med vores kunder, så der er noget at hente hvis man sætter sig ind i sagerne.

    En rigtig fin side, men savner lidt om miljøvenlig belysning. 🙂

Skriv et svar