NYT TAG PRIS – Se priser på et nyt tag her


Warning: Undefined variable $customprofilefield in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 66

Warning: Undefined variable $display_google_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_facebook_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_twitter_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_youtube_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_linkedin_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_pinterest_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $html in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/Disclaimer/sponsorposts.php on line 29

Et nyt tag er ingen lille investering. Netop derfor er research vigtigt, så du ikke ender med at betale for en høj pris.

Du er kommet til det rigtige sted, hvis du leder efter pris på et nyt tag.

Du har mulighed for at spare mange penge på dit nye tag ved at bede om en pris hos flere forskellige udbydere.

Vi anbefaler automatisk at indhente tilbud fra 3 lokale håndværkere. Det er gratis og uforpligtende. Se boksen herunder:

et rødt tag på et hvidt og karikeret husSimpelEnergi.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 priser på dit nye tag og vælg den bedste!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige håndværkere.

Tagmontørerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud på nyt tag – det er helt gratis:

Du kan også vælge selv at tage kontakt til de lokale håndværkere i dit område selv – så længe, du sørger for at tage kontakt til mere end blot en, da det er din sikre vej til at finde den billigste pris på et nyt tag.

Generelt ligger prisen på et nyt tag på mellem 600 kroner og 2.500 kroner per kvadratmeter afhængig af tagtype, hvordan dit tag er sat op og hvor mange kvadratmeter, du har – samt naturligvis hvilken håndværker, du vælger.

Hvad prisen på et nyt tag afhænger af

en mand renser og rengør tag for renovering
De fleste isolerer loftet – og glemmer gulvet.

Som nævnt er der flere forskellige faktorer, der spiller ind, når du skal have et nyt tag. Alle disse faktorer er medvirkende til at sænke eller øge den endelige pris. Faktorerne er blandt andre som følger:

Hvilken type tag er der tale om? B7-tagplader og et ståltag koster ikke det samme. Det gør et eternittag og et betontag heller ikke. Hvad du vælger taget skal bestå af har stor indvirkning på prisen – ligesom udseendet og holdbarheden af taget. Eternittage er de mest udbredte foruden B5-B7-tagplader.

  • Hvor stort taget skal være. 180 kvadratmeter koster mere end 100 kvadratmeter.
  • Hvor mange spær, der skal oprettes.
  • Om der samtidigt skal anlægges nye tagrender, og hvilken slags, der i givet fald er tale om.
  • Om der skal laves dækning omkring en skorsten
  • Hvis der skal, og hvor mange der i så fald skal, opsættes vinduer.

Et stort tag på fx 160 kvadratmeter af tagplader vil koste omkring 150.000 kroner til 170.000 kroner alt afhængigt af, hvem man hyrer til at udføre jobbet. Du kan finde den billigste person til at udføre jobbet vil at bruge formularen øverst i dette indlæg med striber.

Ovenstående prisforslag er inklusive håndværkertimerne, der skal til. Netop disse er det mest omkostningstunge i forbindelse med opsætningen af et nyt tag. Selve det at købe materialerne til et nyt tag, såsom tagplader, spær og maling, behøver ikke at stå en i mere end 40-50.000 kroner afhængigt af, hvor man køber det.

Indhent 3 priser på nyt tag

På SimpelEnergi.dk har vi et samarbejde med 3byggetilbud.

Det er en landsdækkende håndværkertjeneste, der hjælper dig med at indhente tilbud på dine byggeopgaver.

Længere oppe i indlægget og herunder har du mulighed for nemt at indhente 3 priser på dit nye tag. De 3 priser kommer fra lokale håndværkere og gælder både indkøb af materialer, opsætning og lån til håndværkerne. Det er således et færdigt og endeligt tilbud på alt, det kommer til at koste dig.

et rødt tag på et hvidt og karikeret husSimpelEnergi.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 priser på dit nye tag og vælg den bedste!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige håndværkere.

Tagmontørerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud på nyt tag – det er helt gratis:

Vi anbefaler, du indhenter forskellige priser på opsætningen af dit nye tag. Det er nemt takket været internettet og de forskellige priser er med til at sikre, du ikke kommer til at betale for meget for opsætningen af dit nye tag.

Hvis ingen af tilbuddene lever op til dine forventninger takker du blot nej – og det er hurtigere at bede håndværkerne om at komme til dig med gode tilbud end selv at ringe rundt til 3 håndværksmestre (der alligevel ikke tager deres telefon, fordi de er på arbejde).

Isoler loftet

Har du loftisolering lige nu?

I forbindelse med at du lægger et nyt tag anbefaler vi, at du får isoleret dit loft. Det er nemt at klare i forbindelse med, det nye tag bliver lagt.

Loftisolering er almindeligvis den næstmest vigtige isoleringsform efter hulmursisolering.

Varmer søger automatisk opad. Hvis du ikke har isoleret dit luft kan du varme dit hus op, men varmen forsvinder ud gennem loftet og taget og op i himlen.

En loftisolering tager et par håndværkere et par dage, men din investering bliver tjent hjem inden for en ca. 10-årig periode. Derfor er en loftisolering (og fornævnte hulmursisolering) blandt de bedste investeringer, du kan lave i din bolig.

3 populære tagtyper i Danmark

Der er +10 forskellige tagtyper, du kan vælge imellem.

3 er dog mere populære end andre. Der er tale om tegltag, ståltag og betontagsten.

Hver har sine fordele og ulemper.

Betontagsten

Betonbyggerier er generelt prisbillige foruden, at de i dag er pæne og minder om tegltage. Tidligere har betontagsten været grimme og grå, men producenterne er blevet bedre og det er dit held som tagejer.

Holdbarheden er medium.

Du kan spare penge ved at vælge et betontag, der kan lægges uden undertag – det forudsætter dog også en ikke for skarp hældning på dit tag.

Prisen er cirka 1.500-2.000 kroner per kvadratmeter.

Ståltag

Stål er et solidt og håndterbart materiale. Derfor er ståltage også en prisbillig løsning, når du skal have lagt et nyt tag. Især nye byggerier er ofte lavet med ståltag og det er i det hele taget en ’moderne’ løsning. Til gengæld kan det se ’forkert’ ud på et gammelt hus, der får lagt et nyt tag.

I forbindelse med nybyggeri eller renovering af forholdsvis unge huse er ståltag en oplagt mulighed, du bør diskutere med din tagmand.

Prisen starter ved omkring 1.000 kroner per kvadratmeter. Ståltag er lig med en god pris på dit nye tag.

Tegltag

Et tegltag er hvad du forbinder med et almindeligt, dansk hus. Holdbarheden er god og prisen for dit nye tag er ”medium”. De forskellige tegl giver et flot og unkt tag.

Især til ældre danske huse er tegltag et oplagt valg, da det kan skabe et ”aldershul” med et gammelt hus med et nyt og moderne ståltag.

Gå op til toppen af siden for at indhente 3 tilbud på opsætningen af et nyt tegltag. Prisen starter ved omkring 1.500 kroner per kvadratmeter og går op til 2.500 kroner.

Vi kan ikke her sige, om en tagtype er bedre end en anden – ej heller hvad prisen er præcis på et nyt tag med de ovennævnte materialer. Det afhænger både af dit nuværende tag, håndværkeren og hvor god du er til at forhandle eller indhente forskellige priser.

Vi anbefaler, du indhenter 3 tilbud på opsætningen af dit nye tag og tager en snak med de forskellige håndværkere om, hvilken tagtypeløsning de anbefaler. Hvis alle håndværkere er enige, er dit valg let. Hvis ikke, så lyt til argumenterne og find ud af, hvad der passer bedst til netop dit behov og dine ressourcer, når der skal lægges nyt tag.

Omlæg lån efter køb af nyt tag

Som en sidste ting vil vi gerne her nævne muligheden for efter at have investeret i et nyt tag at omlægge dit lån.

Det er nemlig netop det- en investering. Et nyt tag er ikke alene en udgift.

Efter at have brugt fx 200.000 kroner på et nyt tag kan dit hus være steget 100.000 kroner. Værdistigningen er aldrig 1/1, men godt derop af.

Når dit hus er mere værd og du skylder mere end 80 % i det, kan det ofte betale sig at lægge om, da du får mere af gælden lagt ud som realkreditlån til en lav rente end banklån til en høj rente.

Hvis du i forvejen alene har et realkreditlån kan omlægningen alene betale sig, hvis renten i øvrigt har ændret sig til din fordel siden lånet blev indgået. Det kan du finde ud af ved at kontakte Realkreditkonsulenten.dk, der alene beskæftiger sig med lånerådgivning og er en uvildig økonomisk rådgiver.

Omlægningen kan, hvis du fortsat har et banklån, være med til at spare dig tusindvis af kroner om året i renter på banklånet. Det kan hjælpe lidt, hvis din likviditet er presset efter at have betalt prisen for et nyt tag.

Jurastuderende på Aarhus Universitet og interesseret i vedvarende samt bæredygtig energi. Læs mere om mig her.

Halfdan – who has written posts on Simpel Energi.


No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.