Mitsubishi varmepumpe


Warning: Undefined variable $customprofilefield in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 66

Warning: Undefined variable $display_google_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_facebook_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_twitter_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_youtube_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_linkedin_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_pinterest_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $html in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/Disclaimer/sponsorposts.php on line 29

Japanske Mitsubishi er i Danmark og resten af Europa af private forbrugere primært kendt for biler. I industrien er japanerne dog også kendt for at lave nogle ganske solide og relativt prisbillige varmepumper. Hvis du ønsker en billig varmepumpe, der bare virker her og nu og ikke kræver megen vedligeholdelse, er en Mitsubishi varmepumpe et godt bud.

en varmepumpe hænger på en mur
Overvej en varmepumpe og spar på din varmeregning.

SimpelEnergi.dk anbefaler:

Få 3 tilbud på varmepumpe inklusive levering:

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige montører.

Montørerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig. Find den billigste Mitsubishi varmepumpe.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

Servicen leveres af Tjenestetorvet.

Prisen for en Mitsubishi varmepumpe ligger på omkring 10-15.000 kr. Dette er en del billigere end eksempelvis en Panasonic varmepumpe, en Danfoss varmepumpe eller eller en Bosch varmepumpe – og Mitsubishi kan dog overordnet set heller ikke prale af de helt samme effekttal som de tre ovennævnte.

Hvis du bor i en mindre bolig, hvor der ikke er behov for en industrilignende varmepumpe, kan Mitsubishi sagtens være producenten for dig. Prisen er lav, effekten er udmærket og Mitsubishi kan prale af at være blandt de 5 mest populære producenter i Danmark – dog overgået i hvert fald af de tre mærker nævnt herover.

En Mitsubishi varmepumpe har oftest en effektivitetsgrad på over 4 (COP). Det betyder, at den skaber 4x kW timer for hver ene kW time, du “putter ind i den”. Tallet angiver hvor effektiv varmepumpen er, og des højere tallet er, des mere kan du se frem til at spare over årene.

Sådan sparer du penge på din Mitsubishi varmepumpe

På SimpelEnergi.dk har vi et samarbejde med Tjenestetorvet omkring indhentning af tilbud på varmepumper. Det fungerer således:

  1. Du udfylder et mindre spørgeskema om din bolig og dit behov for en ny varmepumpe. Dette tager cirka 10 minutter.
  2. Skemaet udsendes til interesserede montører og installatører. Du får tilsendt 3 tilbud tilbage fra 3 forskellige virksomheder. Med tilbuddet er der en endelig pris. Dette tager normalt et par dage.
  3. Du vælger det billigste eller bedste tilbud og her derved sparet både mange penge og mange timers arbejde.

Det er helt gratis og ganske uforpligtende at finde en installatør med en Mitsubishi varmepumpe (eller et andet mærke) gennem vores samarbejdspartern. Læs mere om at finde et varmepumpe tilbud på denne måde.

Du kan forvente at spare et par tusinde kroner ved hjælp af ovenstående model. Det er typisk forskellen mellem det dyreste og det billigste tilbud.

Skifter du fra et oliefyr, almindelig elvarme eller lignende dyr opvarmning af dit hjem, kan du se frem til at skære mellem 40 % af 70 % af varmeregningen ved at skifte til en Mitsubishi varmepumpe. Af den grund tager det heller ikke særligt mange år, omkring 2-3 stykker, før investeringen i pumpen er kommet hjem igen i mindre varmeregninger.

En Mitsubishi varmepumpe er en investering i dit hjem, der øjeblikkeligt øger værdien af huset og nedbringer de faste, årlige udgifter.

Andet om Mitsubishi og deres varmepumper

Vær opmærksom på, at der findes meget få troværdige tests på varmepumper i det hele taget – Mitsubishi er ingen undtagelse. Undersøg markedet grundigt for den pumpe, du får tilbudt, og se, om du kan finde effektivitetstal fra flere forskellige kilder. Hør også montøren / installatøren hvad hans erfaring er med den konkrete pumpe siden at han eller hun anbefaler og har tilbudt dig denne.

De japanske varmepumper kommer både i hvid, sort, blank og brun og kan derfor oftest tilpasses til ikke at se helt håbløst ud i hjemmet.

Husk at du kan få et skattefradrag på op til 30 % af din installation af varmepumpen. Det kan montøren, du finder ved hjælp af Tjenestetorvets formular herover, helt sikkert fortælle dig meget mere om.

Mitsubishis varmepumper er udstyret med filtre, der opfanger støv og pollen. Dette skaber et både varmere, men også bedre indeklima.

Driftstemperaturen, den temperatur hvor varmepumpen fra Mitsubishi stadig er i stand til at udvinde varme, er ned til minus 20-25 grader. Flot tal.

Ved Silent Mode larmer en Mitsubishi varmepumpe sjældent over 20 dB. Du kan med andre ord ikke høre den, med mindre du går hen og stiller dig ved siden af den.

Jurastuderende på Aarhus Universitet og interesseret i vedvarende samt bæredygtig energi. Læs mere om mig her.

Halfdan – who has written posts on Simpel Energi.


No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.