Bosch varmepumpe


Warning: Undefined variable $customprofilefield in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 66

Warning: Undefined variable $display_google_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_facebook_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_twitter_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_youtube_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_linkedin_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $display_pinterest_profile in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/author-box-with-different-description/author_box_display.php on line 152

Warning: Undefined variable $html in /var/www/halfdan-timm.dk/public_html/simpelenergi.dk/wp-content/plugins/Disclaimer/sponsorposts.php on line 29

Du kender sandsynligvis allerede Bosch for deres værktøj. Tyske Bosch laver dog også nogle af de mest populære luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper i Danmark med et prisniveau lige under de dyreste modeller.

en varmepumpe hænger på en mur
Overvej en varmepumpe og spar på din varmeregning.

SimpelEnergi.dk anbefaler:

Få 3 tilbud på billig varmepumpe

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige montører.

Montørerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig. Find den billigste Bosch varmepumpe.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

Bosch er et af de få mærker i Danmark, der står for kvalitet – sammen med blandt andre Panasonics varmepumper og Danfoss’ ditto. Hvad du får for dine penge er velbyggede varmepumper med en lang levetid og et højt effekttal.

Effekttallet angiver, hvor effektiv en varmepumpe er. En effekt på fx 3 kW betyder, at varmepumpen yder giver 3 kW tilbage, hver gang den tager 1 kW ind. Bosch varmepumper ligger ofte omkring 5-6 kW og er altså at regne for blandt de meste effektive overhovedet muligt at købe.

Pris for en Bosch varmepumpe

Som nævnt er Bosch ikke det billigste mærke at handle varmepumper ved. Du skal regne med som udgangspunkt ikke at investere under 20.000 kr. installation inklusive. For denne pris kan du få enten en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe.

Forskellen blandt de to typer er, at den ene omdanner den oplagrede solvarme i luften til varm luft i huset, mens den anden opvarmer vand. Moderne varmepumper, heriblandt nogle af topmodellerne fra Bosch, er i stand til at opvarme begge dele – for dette må du dog regne med også at betale en smule ekstra.

Besparelsen er dog alle pengene værd. En normal familie vil være i stand til at skære 40-60 % af varmeregningen, hvis de går fra oliefyr, træfyr, pillefyr eller almindelig elvarme alene ved at skifte til en relativt billig og miljøvenlig varmepumpe fra Bosch. Vi kan hurtigt snakke 5-10.000 kr. om året i ren besparelse. Tilbagebetalingstiden på en varmepumpe ligger derfor oftest på blot et par år – og herefter er det ren profit at have varmepumpeanlægget fra tyske Bosch kørende.

Sådan sparer du endnu flere penge på varmepumpen

Øverst i dette indlæg har vi i en stribet boks markeret en mulighed i samarbejde med Tjenestetorvet. Efter denne er det muligt at udfylde en enkelt formular om ens hjem og behov for varmepumpe, der så sendes til installatører og montører i ens nærområde. Disse kan så byde ind med priser inklusive Bosch-varmepumpe og installation.

Fordi at du får flere tilbud på én gang kan du nøjes med at vælge det bedste og det billigste. Du sparer masser af tid, og det er helt gratis samt uforpligtende at udfylde formularen samt at modtage tilbuddene. Her kan du være sikker på ikke at betale mere end højest nødvendigt for din Bosch varmepumpe.

Gå til formularen her.

Andet om Bosch og deres varmepumper

Bosch har mange årtiers erfaring med at skabe varmepumper. Af denne grund har de udviklet nogle af markedets mest effektive af slagsen – og som noget lidt unikt virker de derfor i ned til -20 graders frost. Selv her er det muligt at udvinde varme. Så langt kommer vi heldigvis ikke ved med den danske vinter, og det betyder, at din Bosch varmepumpe både opvarmer hjemmet sommer og vinter.

Husk ikke helt at fjerne andre opvarmningsmuligheder, skulle varmepumpe alligevel stå af om vinteren; behold fyret eller muligheden for at tænde for radiatoren med elvarme.

Det er muligt at kombinere en Bosch varmepumpe med et jordvarmeanlæg. Pointen hermed er, at vandet cirkulerende rundt i jorden med jordvarmeanlægget bliver opvarmet af den her oplagrede solvarme, hvorefter varmepumpen inde i huset optager varmen og frigiver den i huset – eller slet og ret sender det opvarmede vand videre.
Det er fortrinsvis en mulighed for nye og endnu ikke byggede huse at installere et jordvarmeanlæg, der i ren anskaffelsespris nærmer sig et solcelleanlæg på 80-100.000 kr. Det er dog et beløb, der på den lange bane vil tjene sig selv mangfoldigt ind igen.

En investering i såvel en varmepumpe som et jordvarmeanlæg øger i øvrigt øjeblikkeligt værdien af huset. Derfor er det ej heller svært at få godkendt et lån i banken, når pengene skal gå til vedvarende, grøn og billig energi til hjemmet.

Moderne Bosch varmepumper er meget støjsvage. Med en placering i et bryggers eller et udehus er det kun muligt at høre varmepumpen, når man stiller sig lige ved siden af den. Man får ikke forstyrret ens nattesøvn eller hyggestunden foran fjernsynet om aftenen.

Hos visse montører og installatører er det muligt at få tilskud til ens investering i en varmepumpe, da de samarbejder med det lokale energiselskab. Ved at benytte vores tilbud øverst i dette indlæg i samarbejde med Tjenestetorvet øger du din chance for at finde netop en sådan installatør.

Bosch skaber nogle af de bedste varmepumper med de højeste effekttal i Danmark. Investeringen påkrævet til at starte med er lidt højere end ved så mange andre, men det betaler sig i sidste ende, da man på langt sigt sparer flere penge med en god og effektiv pumpe.

Læs mere om varmepumper.

Jurastuderende på Aarhus Universitet og interesseret i vedvarende samt bæredygtig energi. Læs mere om mig her.

Halfdan – who has written posts on Simpel Energi.


No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.