Lav en bæredygtig ejendomsinvestering og få et højt afkast

Har du midler til rådighed i form af en privat opsparing eller pensionsmidler, og har du overvejet at investere i ejendomme med legemål til private og erhverv? Så læs med her og lær mere om hvad du skal vide, når du skal investere i ejendomme og hvordan du laver en god investering, som også er bæredygtig, ved at investere i energirigtige ejendomme.

Derfor skal du investere i ejendom

Investering i ejendomme er et alternativ til f.eks. lavtforrentede obligationer og risikobetonede aktier, som er væsentligt mere fordelagtigt. Der er en grund til, at man siger at ejendomsmarkedet kan være en guldgruppe for investorer. Måske har du allerede besluttet dig for at investere i ejendomme. Hernæst mangler du viden for at komme i gang. Ejendomsinvesteringer kan være en rigtig god måde hvorpå du kan diversificere dine investeringer ved at sætte dine penge i mursten.

Når det er en fordel at investere i ejendomme, er det fordi at afkastet oftest er rigtig godt og dine penge er sikkert placeret. I modsætning til aktier vil en ejendom nemlig aldrig nogensinde falde til 0 kr. i værdi og det betyder, at der er mindre risiko forbundet med denne form for investeringer frem for andre former.

Den bæredygtige investering

Ejendomsinvesteringer kan sagtens være bæredygtige og til dig, der vægter bæredygtighed og løsninger, der tilbyder alternativ og vedvarende energi. Der er i dag stor efterspørgsel på energirigtige huse, hvorfor der også brygges rigtig mange af disse for tiden. Dette har også relevans for gensalgsværdien, fordi de gode energiløsninger er efterspurgte.

Et ekstra plus, når energirigtige huse bygges er, at der er tale om huse med lave driftomkostninger. Denne type af huse er både en gevinst for miljøet og for økonomien.

Hvor kan du investere

En af de første ting du skal tage stilling til er, hvilken form for ejendomsinvestering du ønsker at foretage. Vil du købe ejendom med det formål at udleje den, eller er det for at sælge ejendommen igen. Skal det være et hus eller en lejlighed eller en erhvervsbygning og hvorhenne skal ejendomme befinde sig. Herudover er det vigtigt, at du får styr på det juridiske. Herunder hvilke betingelser som gælder, når du er udlejer og hvor meget du må tage i husleje.

Hvis du ønsker at lære mere om ejendomsinvestering og hvilke ejendomme og projekter som du kan investere i og hvilket afkast du kan forvente dig, når du vælger at investere, kan du læse mere herom på denne side. Du kan her se hvilke mulige projekter du kan investere i og specifikationer såsom hvad minimumsinvesteringen er og lære mere om hvad planen for ejendommen er og hvilket område det ligger i og meget mere.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.