Har du styr på foder til din hvalp?

Lykken er at få en lille hvalp hjem. At mærke den glæde, det energi niveau og den kærlighed sådan en lille firbenet ven kan give. Det tager kun få øjeblikke før din lille hvalp er integreret i familien. Der er mange ting man skal lære, både som familie og hvalp, og derfor kan den første tid være turbulent. En ting der ikke behøver at være turbulent, det er hvalpens foder. Der findes et hav af forskellige mærker foder, som alle sammen passer helt perfekt til en bestemt slags hund. Men hvis du vil læse mere om, hvordan du finder det helt rigtige foder til din hvalp, ja så skal du blot læse med her.

Hvad er vigtigt ved hvalpefoder

Alle hunde er forskellige, og derfor kan det være en forvirrende proces at vide hvad der er bedst til netop din lille guldklump. Gilpa.dk er dog en dansk hjemmeside, som ønsker at gøre det lettere for dig at finde det helt rigtige, og du behøver derfor ikke være forvirret omkring hvilken slags foder du skal købe. Det vigtigste når man køber hvalpefoder, så er det især vigtigt at hvalpens foder har et højt indhold af protein samt masser af fedt, da disse næringsstoffer er enormt vigtige for din hvalps udvikling. Derudover er det rigtig smart at finde foder, hvori de proteiner der er i foderet stammer fra kød. Din hvalps foder skal også indeholde både animalske og vegetabilske næringsstoffer, så du er sikker på at hvalpen får alle de vitaminer og mineraler den har brug for.

Hvilken slags foder skal din hvalp have?

Hvis du kigger på Gilpa.dk’s hjemmeside, så er du garanteret at finde kvalitetsfoder til din hund. Alt deres foder er lavet med en god balance mellem fedt og proteiner. Derudover indeholder foderet omega 3 fedtsyrer, således du ved at din hvalp har det godt. Gilpa.dk har på hjemmesiden et udvalg af hvalpefoder der passer til alle racer. Du kan eksempelvis klikke ind og kigge inder kategorierne af hunde, skabt på baggrund af deres størrelser. Under disse kategorier, vil der være beskrevet en stor del af racer som passer under disse kategorier, og du kan derigennem finde et match til netop din hvalp.

Hvor længe skal hvalpen have hvalpefoder?

Din hvalp skal have hvalpefoder til den er 1 år gammel. Hernæst kan du skifte over til normalt foder til voksne hunde. Når du skifter over til voksen foder, så kan du med fordel vælge voksent foder af samme mærke som dit hvalpe foder, da dette vil gøre det lettere for din hund at skifte over.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.