Giv hele kontoret mere energi med 3 simple tricks

Du kender det godt selv, du sidder på kontoret og knokler derudaf. Du har en masse opgaver, som du skal nå inden dagen er omme, men lige pludselig, så daler både din motivation og dit energiniveau til 0. Du prøver at rejse dig op, du prøver at snakke lidt med din kollega og du prøver at starte på en ny opgave, men det er lige gyldigt hvor meget du prøver, du kan bare ikke få lavet mere…

Få en frugtordning

En stor grund til at dit energiniveau daler hver eftermiddag, er fordi dit blodsukker er for lavt, og du derfor ikke får nok ilt op til hjernen.

Dette kan du ændre ved at få en frugtordning til kontoret. Med en frugtordning, kan I få leveret frugt til døren hver dag. Hvis I stiller frisk frugt frem om eftermiddagen, som alle på kontoret kan nyde, så vil I helt sikkert opleve at alle medarbejderes energiniveau vil stige.

En måde du kan sikre dig at disse frugter bliver spist, er ved at skære dem ud i indbydende stykker, som dine medarbejdere kan gå og spise af. Dette kan du eventuelt få en af dine praktikanter eller studentermedhjælpere til.

Få D-vitaminer med naturligt sollys

Endnu en måde I kan få mere energi på kontoret i hverdagen, er ved at lave nogle renoveringer som kan gøre jeres hverdag lettere. Her kan I f.eks. få lavet et par ekstra vinduer i bygningen, som kan give jer meget mere energi, ved at skabe noget naturligt sollys på kontoret.

Ved få noget naturligt sollys, så vil dine medarbejdere få mange flere D-vitaminer, hvilket vil resultere i at du bliver gladere og får mere energi

Overvejer du at få lavet et par ændringer på kontoret, så kan du få hjælp til dette af Egerbyg. Så klik her hvis du vil se dine muligheder inden for renovering af kontorlokaler.

Giv dine medarbejdere en stemme

Den sidste ting du kan gøre, for at give dine medarbejdere mere energi, er at lade dine medarbejdere selv komme med nogle ønsker. Dette kan du eksempelvis gøre ved at lave en brevkasse, hvor dine medarbejdere kan skrive om nogle af de ting, som de ønsker at der skal ændres på kontoret. Et godt råd til sådan en brevkasse, vil være at gøre den anonym, så der ikke er nogle som er bange for at komme med gode bidrag og ideer til den.

Ved at give dine medarbejdere en stemme, så vil de også få en følelse af at de betyder mere for firmaet, især hvis deres ide bliver brugt.

Ved at læse ovenstående har du forhåbentligt, fået et par ideer til hvordan du kan øge energiniveauet på din arbejdsplads.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.