3 Gode tips til at spare på energien i din virksomhed

Når man driver virksomhed, er det både godt for økonomien og ens omdømme at tænke over sit energiforbrug. Vi har her samlet nogle gode tips til hvordan du kan spare mere på energien i din virksomhed. I dag er det nemlig rigtigt vigtigt for mange forbrugere at landets virksomheder tager et aktivt valg i forhold til at spare på energien og at blive mere miljøvenlige hele vejen rundt.

Driver du en virksomhed, hvor i laver meget mad og har et større køkken, så er det første tip at det kan være en rigtig god idé at investere i en industri opvasker. Her kan der i længden være rigtigt mange penge at spare. Der er nemlig meget mere plads i en industri opvasker end der er i en konventionel opvasker og dette betyder at du skal vaske færre gange end du vil være vant til. En industri opvasker bruger op imod 20% mindre sæbe end andre maskiner og desuden vil en industri opvasker være designet med langt større krav, i forhold til både energiforbrug og hygiejne. Man kan selvfølgelig også få storopvaskere som sluger på energien, men langt de fleste industriopvaskere er designet til at have en mere energivenlig forbrugsmængde og et langt mere effektivt tidsforbrug end konventionelle opvaskemaskiner. Producenterne ved godt hvad deres kunder vil have og det er energibesparende opvaskere. Du kan finde energivenlige industrimaskiner her.

 

Slukke strømmen og energibesparende pærer

 

Et andet godt råd er at bruge energibesparende pærer i alle jeres lamper og dette gælder både loftslamper, arkitektlamper, væglamper og standerlamper. Kontoret er et sted hvor mange mennesker bruger størstedelen af deres tid i hverdagen, derfor er der selvfølgelig også aktivitet og lys i disse timer, der er mange penge og energi at spare, ved at overgå fra ordinære elpærer til energibesparende pærer. Det er ikke udelukkende godt for miljøet, men også for jeres pengepung, da denne form for energibesparende pærer ofte vil have en længere levetid end ordinære pære.

 

Det sidste tip er at sørge for at jeres computere er fuldstændig slukket, når i forlader arbejdspladsen. Fremfor at sætte computerne på standby, hvor de ikke helt er slukket, og stadig står og bruger strøm og dermed energi. Det samme gør sig gældende for eksempelvis printere og andet elektronisk udstyr, som i med fordel kan koble fra, hvis det ikke skal bruge i en længere periode, eksempelvis ferier eller weekender. Det er en nem og hurtig måde at spare penge og energi på i din virksomhed. Slutteligt kan du sørge for at informere dine kollegaer om brugen af udstyret i virksomheden som gælder alt fra industriopvaskeren til computeren, så alle er bevidste om at spare på energien. Det virker først rigtigt, når alle personerne i virksomheden har forstået den nye tilgang og tager de nye initiativer til sig. Så længe der bare er én som stadigvæk lader sin computer stå tændt eller glemmer at slukke lyset efter sig, vil problemet blive ved med at forblive.

 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.