Vælg den mest miljøvenlige terrassevarmer

De lyse sommeraftener på terrassen kan nydes endnu længere med en terrassevarmer. Men findes der egentlig en decideret miljøvenlig terrassevarmer, hvor du med god samvittighed kan sidde en ekstra time på terrassen uden at blive kold? Vi giver dig et indblik herunder.

Gas eller infrarød terrassevarmer

De fleste kender gas terrassevarmeren, som man ofte ser ved udendørsservering på cafeer, men som også er udbredt i de danske haver. På trods af, at gasvarmeren er udbredt, så er den hverken billig i drift eller miljøvenlig. For det første skal gasflasken skiftes jævnligt, og det er som bekendt ikke en billig udgift. Gasvarmeren har et stort varmespild, da den også bruger gas på at varme luften op. Selv en smule vind kan gøre, at varmen blæser væk. Og desværre er det ikke kun varme, den sender ud i luften. Også den uønskede CO2 ledes direkte i atmosfæren sammen med sod og lugt. Hvis du er træt af svineriet og lugten fra din gas terrassevarmer, så har du endnu en grund til at vælge alternativet – en infrarød terrassevarmer.

Den miljøvenlige terrassevarmer

De infrarøde terrassevarmere er eldrevne og bruger ikke ret meget energi. Det er kun personer og genstande, der opvarmes – og ikke luften. Det gør, at en infrarød terrassevarmer omsætter en meget stor del af den tilførte elenergi til varme. Ligesom det heller ikke er et problem, hvis der skulle være vind på terrassen. Du får dermed en terrassevarmer, der er effektiv og billig i drift. Den er lidt dyrere i indkøb end en gasvarmer, men udgiften vil hurtigt tjene sig hjem. En el-terrassevarmer koster kun et par kroner i timen at have kørende. Hertil kommer den miljøvenlige fordel: Den infrarøde varmeteknologi sviner ikke og er både støj- og lugtfri, hvilket gør hyggestunderne på terrassen endnu hyggeligere.

Vælg det bedste for miljøets skyld

Solamagic er en af de producenter af terrassevarmere, som har gjort mest i forhold til at reducere produkternes energiforbrug. Den innovative teknologi og konstante produktudvikling har gjort Solamagic til den mest effektive og miljøvenlige løsning til opvarmning af udendørsarealer, du kan opdrive. Vil du også vælge det bedste for miljøet, kan du finde alle Solamagics terrassevarmere til billige priser lige her. Solamagic er tilmed et produkt, som er en fornøjelse at anvende. Den populære no-glare teknologi sikrer, at lyset fra de infrarøde lamper ikke blænder eller farver omgivelserne røde. Da varmelampen er baseret på elenergi, er der ingen opvarmningsfase. Der går knap 1 sekund fra du tænder din varmelampe – til du oplever fuld varmeeffekt. Ingen spildtid og intet overflødigt energiforbrug.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.