Spar tusinde kroner på varmeregningen med simple råd

Har du også fået en dyr varmeregning, som har gjort økonomien ustabil? Mange af os danskere oplever, at varmeregningen vokser, hvilket tærer på budgettet. Men frygt ej, for der er en række simple ting, som du kan gøre, for at spare penge på varmeregningen.

I denne artikel får du derfor tre forslag til, hvordan du bedst muligt kan skabe luft i budgettet med en billigere varmeregning – og hvem ved, måske skaber dette luft i budgettet, som I kan bruge på selvforkælelse til hele familien?

Sluk for varmen i sommermånederne

Den danske sommer, er ikke altid lige indbydende, hvilket har gjort, at mange vælger at holde gang i varmeapparaterne året rundt. Men dette er en smule synd, for flere forsøg viser, at en almindelig familie kan spare op til 1.000 kr. om året, ved at slukke for varmen i sommermånederne. Og her er det værd at bide mærke i, at du ikke blot skal slukke for termostaten, men i stedet hele varmeanlægget. På nettet kan du læse mere om, hvordan du kan slukke for varmeanlægget, og dermed spare flere tusinde på varmeregningen – penge som i stedet kan bruges på sjov og spas for hele familien.

Invester i en hulmursisolering

Bor du i en ældre bolig, som trænger til en isolering? I mange boliger fosser varmen ud igennem muren, hvilket koster mange penge på varmeregningen, da dine varmeapparater skal arbejde på højtryk for at holde varmen indendørs. Dette kan du undgå med en hulmursisolering. Isolering af hulmur er den absolut mest ideelle isoleringsform, når det kommer til varmebesparelser. Derudover tager det ikke lang tid, for en rutineret håndværker at udføre isolering af en hulmur, så dit hjem i fremtiden er egnet til at holde på varmen. Her kan du finde en dygtig håndværker, som kan hjælpe dig med isolering af hulmur – til priser hvor alle kan være med. Husk, at du tilmed kan ansøge om et energitilskud ved en hulmursisolering, så du kan gøre projektet endnu billigere.

Persienner og gardiner fra om morgenen

Det virker næsten for godt til at være sandt, men hvis du husker at trække dine persienner og gardiner fra om morgenen, kan du faktisk spare mange penge på varmeregningen. Når solen varmer i løbet af dagen, så må du ikke lukke strålingsvarmen ude, og derfor er det vigtigt at dine vinduer ikke er tildækkede. Når det bliver mørkt udenfor, så holder du modsat bedst varmen inde i huset ved at trække persienner og gardiner for igen, hvilket ligeledes er værd at huske. Et super simpelt råd, som dog virker bedst i sommermånederne. Om vinteren skal strålingsvarmen suppleres med varme fra varmeanlæg, for at varmen skal være tilstrækkelig.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.