Skån miljøet og spar penge med en varmepumpe

Prisen på varmeregningen må gerne være så lav så muligt. Men den måde, vi opvarmer vores bolig på, må også gerne være så skånsom for miljøet som muligt. Med Toshiba varmepumper kan du både spare penge på din elregning og passe bedre på miljøet.

En varmepumpe er en effektiv og bæredygtig løsning, som udnytter varmen i jorden eller luften og omdanner den til varme, som du kan bruge i din bolig. På den måde kan du opvarme din bolig uden at udpine jordens ressourcer, samtidig med at du sparer penge på din varmeregning.

Skift til vedvarende energi

Luften og jorden opvarmes af solen, og det er denne varme, som en varmepumpe opfanger og udnytter til opvarmning af din bolig. Det betyder, at du med en varmepumpe udnytter jordens ressourcer uden at opbruge dem.

En varmepumpe er altså en effektiv og bæredygtig energiløsning, og et skift til en varmepumpe er dermed et skift til vedvarende energi. Med Toshiba varmepumper kan du optimere din boligs indeklima, samtidig med at du sparer penge.  

For ud over at være godt for miljøet er en varmepumpe også prisbesparende, fordi den bruger energi, som allerede er til stede. Det betyder, at du sparer mange penge på dit varmeforbrug og bliver uafhængig af skiftende fjernvarmepriser.

Hvordan skifter jeg til varmepumpe?

Toshiba varmepumper skal installeres af en professionel elektriker, som også hjælper dig med at finde den bedste placering.

Den engangsudgift du har i forbindelse med installationen, tjener sig hurtigt hjem på de penge, du sparer på din varmeregning. Og når varmepumpen først er installeret, kræver den stort set ingen vedligeholdelse.

Der findes flere forskellige typer af varmepumper. Hvilken type, der er den mest effektive for dig, afhænger af din bolig og af dit behov. Med professionel vejledning sikrer du dig, at du får den mest optimale og langtidsholdbare løsning.

Og hvis du alligevel går og overvejer at renovere eller helt at udskifte dit gamle oliefyr, dit fjernevarmeanlæg eller din elvarme, kan du ligeså godt bruge anledningen til at skifte til en varmepumpe.

En klimavenlig bolig er en god investering

Med en Toshiba varmepumpe kan du vinke farvel til olie og el og til de måder at få energi på, som efterhånden er ved at høre fortiden til. En investering i en varmepumpe er en investering i en grønnere fremtid.

Som husejer og forbruger skal vi løbende forholde os til nye og skærpede miljøkrav. Nutidens boligkøbere sætter høje krav til deres nye boligs miljøcertificering. Og fremtidens boligkøbere vil kun blive mere og mere kvalitetsbevidste, når det kommer til hjemmets bæredygtighed.

Når du installerer en varmepumpe i din bolig, gør du den dermed mere attraktiv. En miljøvenlig bolig er nemlig en attraktiv bolig, og en Toshiba varmepumpe forhøjer derfor din boligs værdi.

Så ved at investere i en varmepumpe, investerer du både i din bolig og i miljøet. En varmepumpe betyder mere for mindre. Mere varme for mindre energiforbrug, mindre CO2-udledning og mindre penge.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.