Revisor til solceller

Som solcelleejer skal du udfylde en såkaldt udvidet selvangivelse. Det skal virksomhedsejere og folk med investeringer også – og fordi du indirekte tjener penge ved at have dine solceller, da du ikke betaler elafgifter som alle andre, skal du også udfylde en udvidet selvangivelse. Og så skal du huske alle dine fratræksmuligheder.

Ønsker du hjælp til at udfylde din selvangivelse af en revisor? Brug formularen herunder og få 3 ganske gratis tilbud på revisorhjælp. Tilbuddene er helt uforpligtende. Du kan vælge den revisor, der tilbyder dig den billigste gennemgang af dine skatteforhold og udarbejdelse af din udvidede selvangivelse:

[jufform]

Find den billigste revisor til dine solceller:

Udfyld formularen herefter – så får du tilbud fra 3 revisorer, der kan hjælpe med dine solceller. Dette er den hurtigste måde at finde den billigste revisor på. [/jufform]

en stor samling almindelige solceller

Per 19. december 2012 blev reglerne for solcelleejere ændret. De danske politikere mente, at forholdende var blevet for gunstige for danskerne. Derfor blev der pålagt nye afgifter og forholdene for solcelleejere blev i det hele taget gjort mindre fordelagtige.

Man kan eksempelvis som privat ikke længere fratrække ens solcelleanlæg i skat. Det er ene og alene virksomheder, der i forvejen har mulighed for at fratrække udgifter, der kan trække deres solcelleanlæg fra i skat. Vær dog opmærksom på at du kan fratrække håndværkeres salær i forbindelse med opsætning af dine solceller eller anden vedvarende energi som følge af håndværkerfradraget – op til 15.000 kroner per person og 30.000 kroner per husstand.

Det er i dag også en forudsætning for, at man som privat kan tjene penge på et solcelleanlæg, at strømmen bruges i samme time, som den produceres. Ellers sælges den til en lav pris, mens man stadig skal købe strøm for almindelig pris.

Reglerne for solcelleanlæg er i dag komplicerede. Har du ikke allerede et solcelleanlæg er det langt fra så fordelagtigt som det tidligere var. I stedet for vil jeg anbefale dig at vælge en af følgende muligheder, hvis du er interesseret i grøn og billig energi:

Brug en revisor til din selvangivelse

Ved at bruge formularen øverst i dette indlæg har du mulighed for at spare mange penge på en revisor, der kan hjælpe dig med din udvidede selvangivelse.

Revisoren vil tage dine solceller med i beregningerne og forsøge at gøre solcellerne til en så rentabel forretning for dig som muligt.

Læs mere om solceller.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.