Ren energi er fremtiden

Vi ved allesammen godt, at vi ikke kan fortsætte med at forurene naturen på den måde, som vi gør i øjeblikket. Det er også grunden til, at ren energi er fremtiden i alt fra elbiler til den energi, som du bruger i dit hjem.

Her på siden fokuserer vi altid mest på den energi, som du bruger i dit hjem, og hvordan du kan være med til at hjælpe miljøet.

 

Spar på energien

Selvom vores side handler om energi, og hvordan du især kan være med til at promovere mere og bedre bæredygtig energi, så vil vi alligevel gerne lige slå et slag for, at du tænker over dit energiforbrug.

Det er en god idé at tænke over, hvad du bruger af energi, for hvis du sparer på energien, så sparer du også penge. På et helt år kommer det til at gøre mange tusind kroners forskel.

Du bør starte med at skifte alle jeres hårde hvidevarer ud til mere energivenlige produkter. Et nyt køleskab er langt bedre for miljøet end de gamle, så vi ville vælge at starte der.

Herudover er der helt simpelt ting som at huske at slukke lyset, når du ikke længere bruger det. I dag kan du få automatisk lys, som selv står for disse ting, så du ikke behøver bruge din hukommelse.

 

Bestil el fra bedre kilder

Hos DONG kan du vælge at betale lidt ekstra, hvis du vil have, at din energi kommer fra f.eks. vindmøller. På den måde er du med til at hjælpe miljøet og promovere mere vedvarende energi herhjemme.

 

Få solceller

Det er et område, som vi tit har skrevet om, og det kommer vi også til at gøre igen. For der er simpelthen ikke en god grund til ikke at få solceller. For vi kan ligeså godt få noget ud af den energi fra solen.

Med disse tiltag og masser af nye innovative virksomheder samt politikere, så går vi mod en renere fremtid for hele planeten.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.