Prioriter energirenovering af din bolig

Hvis du vil sikre dig, at din bolig er energivenlig, er der flere ting, du kan gøre. Her får du tre forslag til investeringer, der vil optimere din boligs energiforbrug. Disse investeringer sikrer dig en lavere varmeregning og en højere salgspris, når din bolig en dag skal sælges. Det er derfor en fordel allerede nu at foretage disse investeringer, da tendensen viser, at fremtidige købere er væsentlig mere miljøbevidste, end hvad købere tidligere har været.

Varmeisolering

Især varmeisolering er et vigtigt element i et lavere varmeforbrug. For at opnå størst mulig besparelse på varmeregningen kan du udskifte hele tagkonstruktionen med tag, der opfylder kravene til varmeisolering. Hvis du vil optimere din bolig, bør døre og vinduer også udskiftes, hvis ikke de opfylder kravene, der er fastsat i dansk lovgivning.

 

Solenergi

En anden effektiv måde at spare på dit energiforbrug er ved at anvende solcelleanlæg. Det kan umiddelbart virke til at være en dyr løsning, da prisen på solcelleanlæg godt kan være høj. Dog er det vigtigt at holde op imod den energi, som solcelleanlægget producerer. Solenergi bliver transformeret til brugbar og bæredygtig energi, og du slipper derfor for elregninger i fremtiden.

Solceller bliver oftest anlagt på husets tag, hvor de har størst mulighed for at opfange solens stråler. Det er ikke kun om sommeren, når solen ofte skinner fra en skyfri himmel, at solcellerne producerer energi. Også om vinteren trænger solens stråler igennem, således at solcellerne har mulighed for at producere energi hele året. De afgørende fordele ved at gøre brug af solenergien er, at det er en bæredygtig og gratis metode. Når først solcelleanlægget er anskaffet, vil du ikke modtage nogen elregninger.

 

Vægge og gulve

For at sikre dig at dit hus holder på varmen, skal væggene og gulvene kigges efter i sømmene. For at have et energivenligt hus, er det vigtigt, at der ikke er mulighed for, at kulden kan trænge ind, eller varmen kan forsvinde ud. Hvis det er tilfældet, er det en god idé at efterisolere, således at varmeregningen bliver reduceret betydeligt. I forlængelse af vægge og gulve kan det også være vigtigt at koncentrere sig om husets fundament, og om hvor vidt det også er tæt.

Til at udføre ovenstående energireducerende tiltag kan du med fordel hyre billig udenlandsk arbejdskraft. Ved at gøre dette kan du nedbringe dine regninger væsentligt, da udenlandske håndværkere ikke har en lige så høj timeløn som danske håndværkere. Også når du vælger at hyre udenlandsk arbejdskraft er kvaliteten helt i top, og du vil ikke kunne se, om det er en dansk eller en polsk håndværker, der har gjort arbejdet. Lyder det fristende, så besøg denne side og find de håndværkere der skal hjælpe dig.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.