Hvad kan du lære af Elon Musk?

De fleste har nok hørt navnet Elon Musk, da han på få år er blevet symbolet på, at man kan blande kapitalisme med ønsket om at skabe en bedre verden. Lån penge til at købe ting så du kan blive mere ligesom Elon Musk. Vi ved godt, at det lyder mærkeligt, men hvad hvis det var muligt at være med til at skabe en bedre verden på samme måde, som han gør.

For os er det vigtigt hele tiden at fortælle, at der er masser af ting, som du kan gøre. Vi har tidligere skrevet en del om de tiltag, som du kan gøre i din bolig, men vi vil også gerne opfordre dig til at tænke mere ligesom Elon Musk og prøve at hjælpe verden på den måde,  som du kan.

 

Læs en masse bøger

Det kan virke mærkeligt, at vi på en side om simpel energi anbefaler dig at læse nogle flere bøger. Men det gør vi, fordi nogen gange har du brug for at få inspiration til, hvordan du kan få et bedre hjem og selv være med til at skabe en bedre verden.

Der findes masser af bøger om nye energikilder derude, og vi er sikker på, at du vil finde flere af dem spændende. Du kan gå på Amazon eller på dit lokale bibliotek og søge. Det her er både for at skabe et mere Elon Musk mindset, men det er også for, at du finder ud af, hvor meget du kan være med til at ændre.

 

Gør dit hjem klar til fremtiden

Som vi har nævnt mange gange på denne hjemmeside, er det vigtigt, at du investerer i tiltag, som gør dig og din bolig mere ren. Det kan være alt fra solceller til bedre isolering.

Mange har ikke mulighed for at investere i disse ting igennem deres opsparing, da det kan være en stor omkostning. Her kan du overveje at låne penge til det, da det trods alt er en investering i din bolig og i et bedre miljø.

Lån penge lige her. På denne hjemmeside sammenligner de også lånene for dig, så du finder ud af, hvor du får den bedste aftale.

 

Du behøver ikke være Elon Musk

Det er ikke kun Elon Musk, som gør noget godt for miljøet, når han skaber en af de førende elbiler eller investerer i Solar City, som giver renere elektricitet gennem solceller. For i biografien om Elon Musk siger han, at alle de ting kræver, at der er nogen som køber dem.

Tesla bliver kun en succes, hvis der er forbrugere, som vil købe bilerne. Det er ikke engang, fordi at han forventer, at Tesla kommer til at være førende inden for elbiler. Men han vil gerne være med til at skubbe udviklingen i den rigtige retning.

På samme måde kan du være med til at gøre det samme, når du investerer i dit hjem. Eller hvis du skifter job til noget, hvor du mener, at du er med til ændre verden.
Ja, vi kan alle sammen gøre en forskel.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.