Fliselægning Pris – Hvad koster fliselægning?

Skal du have lagt en ny terrasse eller en ny indkørsel, vil du måske gerne vide, hvad du nogenlunde skal regne med i pris. Dette og mange andre spørgsmål omkring fliselægning, vil du kunne få svar på i denne artikel.

Uanset om du skal have lagt en ny terrasse eller en ny indkørsel, kan du spare dig selv for meget arbejde ved at få en fagmand til at udføre arbejdet for dig. Der er primært to grupper af fagmænd, der både lægger terrasser og indkørsler.

Det er henholdsvis brolæggere og anlægsgartnere. Det har selvfølgelig en pris, i forhold til hvis du udførte arbejdet selv. Det er dog ikke alle, der selv kan lægge fliser og resultatet bliver ofte også bedre, hvis du vælger en fagmand til at udføre arbejdet.


SimpelEnergi.dk anbefaler:

Spar penge – modtag 3 tilbud på fliselægning og vælg det billigste!

Du udfylder én formular. Så sendes denne til forskellige håndværkere.

Fliselæggerne ved, at de skal levere det bedste og billigste tilbud – for ellers bliver de ikke valgt af dig.

Gå til spørgeskemaet og hent tilbud – det er helt gratis:

Fordele ved at få lagt dine fliser af en fagmand

En af fordelene ved at købe sig til fliselægning er, at du bl.a. får professionel vejledning omkring planlægning af terrassen og hvilke materialer, der vil være bedst i din situation. Samtidig kan du være sikker på, at f.eks. din terrasse vil blive anlagt korrekt, således at den holder i mange år, da du vil have med professionelle erhvervsmænd at gøre, der har lagt mange terrasser før.

Samtidig sparer du dig selv for meget tid og i et projekt, som du måske ikke selv er i stand til at udføre og aldrig har prøvet før. Mange mænd vil dog helst gerne selv lave deres ting i deres eget hjem som en terrasse, men der er også nogle mænd, der må indse, at det bedre kan betale sig for dem, at få det udført af en autoritær og professionel, hvis de ikke selv har de rette kompetencer.

Ydermere skal der også bruges det rette værktøj, det rigtige grus og i det hele taget de rigtige materialer, således at eksempelvis terrassen også kan holde i mange år fremover.

Det afhænger prisen af

Den konkrete pris på en terrasse eller en ny indkørsel kan afhænge af flere faktorer. Disse nedenstående priser er estimeret priser, men priser der giver dig et godt fingerpeg om, hvor meget du skal budgettere til din terrasse eller indkørsel.

Der er taget udgangspunkt i de mest populære flisetyper og de fliser der oftest bliver valgt i forbindelse med en ny terrasse eller en ny indkørsel.

  • Holmegårdsten i beton: 500 kr. pr. m2, 15.000 kr. for 25 m2.
  • Ganitfliser: 625 kr. pr. m2, 19.500 kr. for 25 m2.
  • Skifersten: 800 kr. pr. m2, 25.000 kr. for 25 m2.

Alle priserne er inklusiv moms – uanset hvilket projekt der er tale om, vil det som oftest kræve en besigtigelse af en fagmand, før vedkommende vil kunne give en præcis pris på, hvad arbejdet vil komme til at koste.

Forhåbentlig har du nu fået en fornemmelse af, hvad det vil komme til at koste dig at få lagt en ny terrasse eller en ny indkørsel af en fagmand ud fra denne informerende artikel. Tøv derfor ikke med at tag kontakt i dag til en fagmand, hvis du skal have anlagt fliser.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)
Fliselægning Pris - Hvad koster fliselægning?, 3.3 out of 5 based on 3 ratings

Om Halfdan

Jurastuderende på Aarhus Universitet og interesseret i vedvarende samt bæredygtig energi. Læs mere om mig her.
Comments are closed.