Brug naturens energier til at skabe ro i hverdagen

Vores natur betyder meget mere for os end vi lige går og tror. Vi kan bruge naturen som en kur til så meget af vores tankemylder, og det skal vi blive bedre til. I denne artikel vil vi give dig 3 råd til, hvordan du kan bruge naturen til at slappe mere af i hverdagen.

Naturen beroliger

Forskningen har bevist, at naturen faktisk beroliger vores krop og sjæl. Det betyder, at du allerede kan køle ned og få styr på dit tankemylder, bare ved at befinde dig ude blandt naturens energier. I naturen kan din hjerne endelig få lov til at give slip på alle de anstrengelser, som den bærer rundt på.

Positive tanker

Naturen er den bedste terapi, hvis du døjer med en periode af negative tanker. Når du befinder dig i naturen, bliver der sendt endorfiner til din hjerne, som vil udskille nogle glædestanker, som får dig i godt humør. Det kan derfor godt betale sig at investere i, at bruge naturen hver gang man oplever denne nedtrykthed.

Træk vejret – helt ned i maven

Et andet tip når du er ude i naturen er at huske at trække vejret helt ned i maven. Dette tip er især et trick, der virker lige nu og her. Hvis du pludseligt føler, at det bliver for meget, så er det en god ide bevæge dig ud i naturen, trække vejret helt ind, holde vejret i et par sekunder og endeligt puste ud igen. Dette skal du blive ved med i 5-10 minutter. Denne metode vil gøre dig helt afslappet i kroppen. Nogle mennesker oplever endda at deres kroppe føles helt lammede og følelsesløse, og det er kun en god ting, fordi det betyder, at man har givet slip på alt det, der stresser en.

Skift dit sengetøj

Det sidste tip handler mere om at søvn er den vigtigste energikilde, og hvis du ikke får søvn nok, er sandsynligheden for at få stress igen meget stor. Det er derfor en god ide at gøre din seng utrolig behagelig af sove i. Det kan du for eksempel gøre ved at anskaffe dig noget lækkert bomulds sengetøj fra Georg Jensen Damask. Du får en meget bedre nattesøvn, når du sover i det lækreste materiale.

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvordan du kan slappe bedre af i hverdagen ved at bruge naturens energier. Det koster ingenting at bruge naturen som din personlige kur mod stress, og derfor skal du bare udnytte det.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.